Doelstelling

Ben jij als paardencoach bereid jezelf te ontwikkelen, te verbinden, samen te werken en bovendien te gunnen?

Wordt dan lid van het Paarden Coach Café!

Het Paarden Coach Café streeft groei na. Groei van de paardencoach in het vak, groei op het gebied van klantenkring én groei van omzet. En wij streven die groei na voor alle leden van het Paarden Coach Café.

De doelstelling van het Paarden Coach Café is: 
Het verder ontwikkelen van het vakgebied en de muren tussen de verschillende opvattingen, met respect voor de grenzen, weghalen. Wij stimuleren samenwerking en het verhogen van de gunfactor omdat wij geloven dat daardoor omzet wordt vergroot.

Onze kernwaarden zijn: 

Ontwikkeling
Blijven ontwikkelen zorgt voor verdere professionalisering van Paardencoaching. Met ontwikkeling richten we ons zowel op het coachen als op het zelfstandig ondernemerschap.

Verbinden
Door verbinding met elkaar onderling, met de markt en potentiële klanten zijn we in staat te groeien en omzet te vergroten.

Samenwerken
Samenwerken staat bij ons voor samen zijn we sterk. Want door samen te werken kunnen we ons sterker positioneren in de markt van coaching en opleiding.

Gunnen
Met de kernwaarde gunnen bedoelen we dat we elkaar het succes gunnen. Ieder werkt mee aan elkaars succes.

Wij geven vorm aan onze doelstelling en kernwaarden door het organiseren van café bijeenkomsten op periodieke basis. In het café ontmoeten paardencoaches elkaar en kunnen ze elkaar goed leren kennen. Zo kunnen ze elkaar vinden voor leads en kunnen samen business genereren.
Ieder heeft een eigen netwerk. Door dat netwerk in te zetten voor de andere leden bij wat zij nodig hebben, worden de mogelijkheden om je doelen te bereiken groter. Daarvoor hebben we elkaar nodig.

Daarbij organiseren wij masterclasses en opleidingen voor de leden van het Paarden Coach Café.

En jij mag hieraan meedoen!!  

Je bent bereid om jezelf te ontwikkelen, te verbinden, samen te werken en bovendien te gunnen.
Want het Paarden Coach Café en haar leden (dat ben jij dus ook!) is succesvol als iedereen zijn steentje bijdraagt. Het is een collectief, dat maakt het succesvol en sterk.

Wij geloven dat door partnership en samen te werken paardencoaching steviger kunnen neerzetten in de markt. Dat zien wij terug in andere initiatieven op dit vlak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Loods 5 of WoonOnline. Een grote loods waarin diverse woonwinkels/merken hun artikelen aanbieden. Ze zoeken elkaar op zodat zij aantrekkelijker worden voor de klant.

Wij faciliteren de momenten en samen met jou wordt groei mogelijk.

Meld je aan en groei met ons mee!